Tour of Art Flevoland Lelystad

1 en 2 Oktober expositie van de interactieve ‘FantasticPlasticSoupPuninkMachine’ en een onderdeel uit expo ‘Blind-Zicht’

De hier getoonde 6 werken bij ‘Tour of Art Lelystad’ zijn onderdeel van de 5 Elementen deze zijn een onderdeel van een groter (23 werken) interactief werk/ belevingswerk en alle zintuigen worden hier ingezet

‘Blind-Zicht’ en is mijn eigen geabstraheerde weergave van het Universum. Ik probeer hier de bezoekers/ betrachters mee te voeren in mijn Universum om het nader te beschouwen.

De vraag die ik mij zelf stel en tevens de bezoeker of wij wel echt kijken en of wij wel goed genoeg kijken. Zijn wij gewaar wat er zo onder onze ogen zich afspeelt. Hebben wij zicht op of staren wij ons blind op. Langzaam hoop ik zo ons Universum samen met de anderen te herontdekken en hernieuwd in ogenschouw te nemen om te ervaren beleven dat wij misschien wel ziende blind zijn.