Visie enTarieven…

Visie

Er wordt wat afgepraat over kunst. Maar wat is kunst nu eigenlijk. Een heldere definitie ontbreekt. Ik vindt het een kunst om samen met andere nieuwsgierigen dit te onderzoeken. Het is een kunst om je te mogen verbazen, ontwikkelen en je grenzen te verleggen samen de hoogste verwachtingen te overtreffen

Als kunstenaar probeer ik met mijn kunstwerken op een geheel eigenwijze en  op  een eigenzinnige manier een uiting te geven en mijn visie uit te dragen op maatschappelijk bewogen hedendaagse onderwerpen, Onder anderen milieu  problematiek, politiek bewogen vraagstukken en geloofskwesties.

Ik ben er van overtuigd hoe minder je van de kunst weet, des te minder waarschijnlijk zou je ‘de kunst’ proberen te sturen, al dan niet bewust. Hoe minder je probeert te sturen des te meer ruimte je het universum geeft, des te betere resultaten. Het is niet zo dat het ‘universum’ het zonde jou kan, maar er treedt een bepaald niveau van genade en rust op wanneer je hiervoor plaatsmaakt.

Projectplan en calculatie

Coachen van creatieve processen, kunst educatie, beeldende vorming, evenementen, interactieve kunstprojecten en maken van eigen werk

Uurloon: (berekend volgens tarief marktwaarde ZZP ers)

-Marktwaarde ; Minimumloon x Opleiding x Ervaring x Autoriteit x Specialisme = Uurloon

-Komt uit op uurloon van           :  61,00 Euro

-Voorbereidings uurloon van  :  30,50  Euro

-Reistijd uren uurloon             : 20,00 Euro

De calculatie gaat via een inzichtelijk  project plan deze is nadien bespreekbaar en nog aan te vullen en of uit te bereiden door de opdracht gever en nemer en evt onderhandelbaar. Zodra alles doorgesproken en onderhandeld is komt het definitieve plan en dit is bindend.