bla bla

Down to the “Rabbit-hole”…. ga je mee op avontuur?

‘Ja natuurlijk; lef, lef en nog eens lef’! Breek de regels…. volg nooit de uitgestippelde paden. Probeer wat anders te doen, ook al vertellen mensen dat je gek bent. Nou èn!! Iedereen is toch gek? Gooi je hoofd en vleugels in de wind. Natuurlijk zul je lijden, maar betaal de prijs. Alles wat je dromen kunt is mogelijk volg gewoon je pad…

Door iets te doen wat je onzinnig voorkomt, raak je iets in je ziel. Aan iets wat het oudste in jou is en wat het dichtst bij de oorsprong van alles staat…

Zaden voor je ziel… Het leven is een voortdurende zoektocht om jezelf te leren kennen als individu of in dit geval jou kunstenaar,

Soms krijg je een glimp te zien van een universele waarheid om de geheimen en magie van het leven te begrijpen. In een prachtig geformuleerde zin, een beeld dat zich op je netvlies brandt of een kunstwerk dat je tot in je ziel raakt.

Met een scala aan technieken, inzichten en ontdekkingen maak je intuïtieve kunst. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat dacht je ervan om zélf die bron aan te boren en je eigen unieke pad te ontdekken naar de magie van het leven?  In de lessen zal ik je begeleiden om de kracht en inspiratie die diep in je ziel begraven liggen, te laten ontkiemen.

De oefeningen zijn eenvoudig, maar ze gaan diep, letterlijk en figuurlijk naar buiten. Je stapt uit je eigen comfort zone. Wij gaan de vrijheid nemen om dingen uit te proberen en te kijken wat werkt, en waarom

Geef je creativiteit een turbostart! Doe  mee in dit tweedaagse creatieve lab. Bevrijd de kunstenaar in jezelf.

Doorbreek innerlijke blokkades, leer nieuwe technieken en groei als kunstenaar. In twee dagen leer je de beginselen van creatief ontwerpen.

 Kunst gaat niet om een zo ‘mooi’ mogelijk ‘resultaat’. Integendeel. ‘Volmaakt’ willen zijn, is de perfecte manier om verlamd te raken.

Wij gaan de vrijheid nemen om dingen uit te proberen en te kijken wat werkt, en waarom. Door eerst te maken, dan te veranderen, te verknippen of vervormen en delen vervolgens op de één – of andere! – manier weer in te passen in een nieuwe, verrassen de creatie.

(Twee daags verdiepings (weekend) seminar met maaltijd en overnachting op een mooie plek