Kunst-“(on)Zinnige” inloopdagen

Zin in kunst en/of creatief bezig zijn… dat kan!!!

Iedereen kent dat wel… dat je denkt ik wil eigenlijk wel wat gaan maken maar heb de benodigde materialen niet , de rust, plek of jezelf het moment gunnen, niet in huis. Bij mij in het Atelier zijn er over het algemeen genoeg materialen en ideeën aanwezig om aan de slag te gaan.

Je eigen spulletjes mag en kan je ook meenemen. Bijvoorbeeld dat leuke, half dood gewaande lampje. Die je van plan was nieuw leven in te blazen, is een uitgelezen kans om er nu eindelijk iets leuks van te maken, En wees nou eerlijk. zo in je uppie aan de keuken tafel al rennend en zoekend naar de benodigde materialen is al snel demotiverend,… Dus hup inpakken en wegwezen hurry- up naar Lab-Art en lekker aan de slag.:)

Elke Dinsdag en Woensdag ochtend zijn er de inloopdagen, dan is het atelier voor iedereen open om creatief bezig te zijn. Je kunt met een eigen werk  bezig gaan of met een opdracht suggestie van mij aan de slag gaan.

Ook ben je op andere tijden welkom, om aan de slag te gaan de voorwaarden zijn hetzelfde maar dan kun je gewoon bellen om te overleggen of er op dat moment tijd en of ruimte is om te komen.

Normalite is voor de inloopochtend is aanmelden niet nodig maar omdat ik momenteel bezig ben de nieuwe atelierruimte in te richten aan Capellekade TIEN kan het zijn dat ik ergens anders ben.. Het is van 9 uur tot 12 uur en de koffie/ thee staat klaar en eigengebakken taart of koekjes zijn altijd welkom. De inloop kosten zijn 7.50 E  en inclusief gebruiks-materialen. Aan verbruiks-materialen zijn minimale kosten verbonden en gaan met een prijslijst of in goed overleg.